vietnam-gay.com : Gay Vietnam Gids cambodia-gay.com : Gay Cambodja Gids
singapore-gay.com : Gay Singapore Gids
  Vietnamese homo en lesbische scene gids  
       
VIETNAM Op het oostelijke deel van de Indo-Chinese schiereiland, Vietnam is een smalle strook land zich uitstrekt van China in het noorden tot Mekong Delta in het Zuiden. Na decennia van oorlog, en jaren van wederopbouw, heeft de communistische regering begonnen met een renovatie beleid tijdens de laatste twintig jaar, en heeft het mogelijk gemaakt de vrije markt en de buitenlandse investeringen aangemoedigd. Het land gezien hebben een snelle groei, en de afgelopen tien jaar is het aantal toeristen gestaag toegenomen.
English Version    Version Française    Versión Española    Deutsch Version    versão em português
中文版
    日本版    versione italiana    Nederlandse versie    русская версия
รุ่นไทย    việt phiên bản    한국어 버전    النسخة العربية    Bahasa Melayu
gay vietnamese jongen

En u ?
Kent u een nieuwe gay plek in Vietnam ?
MEN's Resort & Spa - het enige gay hotel in Cambodja
IN HET KORT Het invoeren van Vietnam door de lucht is relatief eenvoudig en internationale verbindingen worden voorgesteld door tal van bedrijven. Binnenlandse vluchten zijn beschikbaar tussen de grote steden. Tenzij je een burger van een buurman Aziatische land, moet u waarschijnlijk een visum te krijgen van de Vietnamese ambassade, voordat u het land. De lokale munteenheid is de Dong (1US $ = 20.000 Dong). Dollars worden ook geaccepteerd op vele plaatsen. Creditcards worden meer en meer geaccepteerd voor aankopen, en geldautomaten te vinden in de belangrijke steden van Vietnam. Accommodatie en infrastructuur juist zijn, standaard van gezondheid en hygiëne veel verbeterd in de afgelopen jaren, maar de gebruikelijke regels voor gezond leven in een tropische omgeving toe te passen.
GAY Homoseksualiteit is geen misdaad in Vietnam. Hoewel al jaren, zijn homo's niet waarschijnlijk aanvaard omdat de confucianistische tradities. Jongere generaties zijn nu meer open-minded en het lijkt geen probleem meer zijn voor velen te zijn openlijk homo. U vindt er alle adressen van homo's in eigendom en gay friendly vestigingen in Vietnam op deze website.
FEITEN Om te proberen de rechten van de homo's denken in Vietnam, moeten sommige gebeurtenissen bekend :
  • In 2001, een enquête bleek dat 82% van de Vietnamezen geloven dat homosexality is niet aanvaardbaar.
  • Een officiële media, verklaarde in 2002 dat homoseksualiteit een "sociaal kwaad" te vergelijken met illegale drugs en prostitutie.
  • In 2007, een onderzoek uitgevoerd door HCMC University blijkt dat 80% van de leerlingen zegt dat homoseksualiteit niet is "slecht".
We kunnen merken homoseksualiteit wordt niet gezien als een normale ontwikkeling, maar eerder een rariteit. Maar familie waarden en tradities blijven belangrijk. De druk is groot voor zonen en dochters om te trouwen en kinderen krijgen.
WAARSCHUWING Juridische age of consent is 18 in Vietnam. Prostitutie is illegaal.

contact @ mail